MOLDE: Raumarock avsluttet årets festival med å slippe de første navnene til neste års program: Dumdum Boys, De Press og Valentourettes.

Sju band klare

Denne uka slapp festivalenf fire nye artistnavn som skal fylle langhelga 2. - 4. august. Her blir det flere gjenhør, med bandene Raga Rockers, Backstreet Girls og Raumas egne rockehelter, Ogras og MOS, på plakaten.

– Raga Rockers spiller på hovedscenen lørdag 4. august, opplyser festivalen på sin hjemmeside. Bandet med Michael Krohn i front har holdt det gående i 35 år og spilt på festivalen og på Åndalsnes en rekke ganger tidligere.

Petter Baarli får det for øvrig travelt denne helga; han spiller både med Valentourettes, og med Backstreet Girls, som også spiller på hovedscena 4. august.

Ogras spiller på hjemmebane fredag 3. august, mens MOS spiller på torsdagskvelden - for sjette året på rad.

Har snart de fire store

Også Dumdum Boys har spilt på Raumarock tidligere, både i 2006 og 2012. Valentourettes, som ble dannet i 2003 av medlemmer kjent fra Jokke & Valentinerne og Jokke Med Tourettes, og som spiller Jokkes låter, har også stått på scena på Nes før.

Dermed mangler Raumarock bare DeLillos – så er de fire store i norsk rock så langt det er mulig i dag samlet på samme festival. Uttrykket «de fire store» brukes imidlertid om flere band, og noen regner også DePress som et band i dette gode selskapet. Også dette bandet, med frontfigur Andrej Nebb fra Polen, kommer til Raumarcok 2018 - med ny besetning.

Krohn slipper album

NTB melder at Michael Krohn, aktuell med dokumentaren «Når knoklene blir gelé», gir ut albumet «Unwanted» 18. november - og i den anledning møter fansen på platesjappa Big Dipper i Oslo.

– Jeg ville gjøre ferdig en bunke med halvferdige låter. Tekstene er som vanlig en blanding av spøk og alvor og musikken er spilt inn etter fort og gæli-prinsippet. Jeg spiller alle instrumentene selv, men har fått hjelp til koring og til å mikse lyden. Jeg synes selv at denne skiva har blitt en artig liten sak og håper selvfølgelig at flere vil synes det samme, skriver Michael Krohn på Big Dippers hjemmeside ifølge NTB.