Kosmetikkjeden Loco flytter inn i Godtelands tidligere lokaler på Moldetorget, og åpner dørene 31. august. Kjeden har hovedvekt på kosmetikk og hygiene, og ønsker å gi kunden en litt annerledes opplevelse.

– Vi tar opp kampen med nettbutikkene, og skiller oss ut gjennom å være overraskende rimelig. Vi skal ligge mellom 20 og 50 prosent under markedspris. Samtidig tilbyr vi produkter du ikke finner så mange andre steder i butikk, sier administrerende direktør i Loco, Are Berg.

God beliggenhet

Loco ønsker en butikksjef i 100 prosent stilling, og to-tre ansatte i ulike stillingsprosenter. Butikkjeden ekspanderer kraftig, og åpner nesten en butikk i uka i løpet av høsten.

– Vi har en butikk på Lørenskog, og en på Åsane i Bergen. I løpet av august åpner vi i Hønefoss, Stovner og i Molde, sier Berg. Årsaken til at valget falt på Molde, handler om beliggenhet.

– Moldetorget er godt besøkt og sentrumsnært. Det passer målgruppa vår godt. Vi har ei forholdsvis ung målgruppe, og da er det positivt at det er mulig å komme seg til butikken uten å kjøre bil, sier Berg, og legger til at alle selvfølgelig er velkommen innom.