Den spreke ninjaen Naruto slår fra seg i sitt beste spill så langt.

Narutos nyeste spill er så blendende vakkert at man gnir seg i øynene for å dobbeltsjekke at man faktisk bare spiller et spill. Aldri før har jeg sett et spill som på så mesterlig vis skaper en illusjon av at absolutt alle elementer er tegnet for hånd.

Over flotte håndmalte bakgrunner springer våre helter fra det ene området til det andre og utfører oppdrag for landsbysjefen. Underveis får vi servert en historie som formidler de essensielle delene fra den massive animeserien, uten å fremstå som oppstykket og blodfattig.

Du lever deg lett inne i dette flotte universet, og det er en helt herlig stemning som siger innover spilleren samtidig som historien utfolder seg.Alle eventyrelementene har egentlig bare ett formål. Naruto er en ninja, og ninjaer slåss. Kampene i «Ultimate Ninja Storm 2» er noe av det mest sinnssyke du noen gang kommer til å se. Det starter med ville slag og spark og forskjellige spesialangrep utført gjennom et uhyre lettfattelig kontrollsystem. Midtveis tar imidlertid det hele en dramatisk vri, og du havner brått i førersetet på spektakulære filmsekvenser som får adrenalinet til å koke.

«Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2» er et variert, spennende og veldig engasjerende spill. Du går fra fredelig utforskning til spinnville kamper, og du kommer til å elske det.