Wenaas Workwear i Måndalen har fått kontrakt med BP Norge om levering av bekledning, fottøy og hansker til alle anlegg i tilknytning til norsk sektor. Det melder sysla.no.

Treårig avtale

De er allerede leverandør til BP Norge, og sier i en melding at de setter svært stor pris på utvidelsen av samarbeidet.

Avtalen er, ifølge sysla.no, treårig – med mulighet for forlengelse. Den totale verdien av kontrakten antas å ligger på drøyt 20 millioner kroner.

Store avtaler

Nylig sluttførte Wenaas Workwear også en treårsavtale om leveranse av arbeidstøy til Posten/Bring, melder byggmesteren.as. Den omfatter levering av uniformer, arbeidstøy, sko og personlig verneutstyr i Norge og Sverige.

Noen lunde samtidig ble det også gjort en avtale med NSB/Nettbuss. Denne er også på tre år og gjelder alt tøy til alle ansatte.

Satser digitalt

Som Rbnett meldte i oktober, har selskapet den siste tiden avviklet butikkutsalgene. Samtidig har de satset digitalt.

– Vi har utviklet og investert i vår egen web-shop som er innovativ og fleksibel for våre store nasjonale og internasjonale kunder, sier administrerende direktør Lars Tendal i Wenaas Workwear til byggmesteren.as.

De har allerede etablert 60 internettbutikker tilrettelagt for ulike kunder. Dette skal dobles i 2016.

Landets største

Wenaas Workwear, tidligere profilert som Kwintet Norge, omsetter årlig for 800-900 millioner kroner.

Historien går tilbake til 1931, da Lars Wenaas etablerte tekstilfabrikk i kjelleren i Måndalen. I 1975 startet selskapet med eget varemerkenavn, og få år seinere ble deres første fabrikk for arbeidsklær etablert.