Alt handlet om Elling Olafsen da vestnesingene gjestet Eidsvåg i 4. divisjon onsdag kveld. Han satte inn kampens første mål da halvtimen var passert, og la ytterligere to baller i nettet før pause. Utover i den andre omgangen fortsatte Vestnes Varfjell-spilleren og dunke inn mål, og Olafsen la like gjerne på til 4-0, 5-0, 6-0, 7-0 og 8-0 før han ga seg for kvelden.

Tidligere denne sesongen hadde han scoret elleve mål på sju kamper. Nå er fasiten 19 fulltreffere på åtte kamper.

Eidsvåg har bare tatt ett poeng denne sesongen, og har vært klare for nedrykk en stund. Vestnes Varfjell-seieren gir laget en teoretisk mulighet til å passere Eide/Omegn på sjuendeplassen i siste runde. Da må Eidsvåg ta poeng borte mot Eide, samtidig som Vestnes Varfjell slår Sunndal på bortebane.

Til helga spilles siste serierunde i 4. divisjon. Alle kampene spilles lørdag klokka 15: Elnesvågen – Frei, Sunndal – Vestnes Varfjell, AK – KBK 2, KFK – Tomrefjord, Surnadal – Træff 2, Eide/Omegn – Eidsvåg.