MOLDE: Norsk Topphåndball har plukket ut sesongens første drømmelag etter de fire første serierundene. Der er 22-åringen fra Molde valgt ut som midtre bakspiller.

- Jeg setter utrolig stor pris på at de synes jeg har prestert såpass bra så tidlig i sesongen. Det betyr mye for meg å komme på månedens lag, jeg hadde ikke forventet det allerede nå, sier Obaidli til Rbnett.

Hun mener selv hun har mer å gå på etter det lange skadeavbrekket.

- Jeg kjenner at jeg er fortsatt er litt utrygg i enkelte situasjoner, og dette jobber jeg for å bli kvitt. I tillegg mangler jeg litt styrke i det beinet som var skadet, sier Obaidli.

Onsdag scoret hun åtte mål i cupkampen mot Vipers (tap 24-36) og nylig kom hun på scoringslista i begge kampene rekruttlandslaget vant mot Frankrike. Månedens lag er derimot basert kun på prestasjonene i eliteserien. Vurderingene bygger på tilbakemeldinger fra trenerne, fagjuryen i hallene og kampstatistikk.

Månedens lag i september: Målvakt: Katrine Lunde (Vipers Kristiansand). Venstre kantspiller: Kristin Venn (Byåsen). Venstre bakspiller: Betina Riegelhuth (Storhamar). Midtre bakspiller: Anniken Obaidli (Molde). Linjespiller: Kari Brattset (Vipers). Høyre bakspiller: Linn Jørund Sulland (Vipers). Høyre kantspiller: Linn Kristin Riegelhuth Koren (Larvik).