«Fable»-serien har helt fra starten handlet om valg. Ikke nødvendigvis de store og kompliserte valgene, men i det minste har du kunnet velge om du ville være ond eller god. Dette gjelder i enda større grad for «Fable III». Her skal du lede en revolusjon mot en tyrannisk konge, før du selv tar over og får styre etter eget hode.

Før du blir konge, må du reise rundt i den fantastiske eventyrverdenen Albion mens du utfører oppdrag, blir sterkere, gifter deg, får unger, er utro, får kjønnssykdom, blir sint og dreper personen som smittet deg, før du havner i fengsel. Det er mye å tenke på, men den største tanken som slår deg, er hvor utrolig vanskelig det er å returnere til den virkelige verden. Hvert eneste område er fullt av liv og rare personer du kan få oppdrag fra. En utfordring lurer rundt hvert hjørne, og selv om spillet aldri blir spesielt vanskelig, underholder det stort likevel. De mange oppdragene er varierte i sin natur, og de byr nesten alltid på gode, lattervekkende øyeblikk.

«Fable III» er et glimrende spill, og det eneste som hindrer det fra å nå helt til topps, er en del frustrerende tekniske feil som forhåpentlig blir rettet opp i løpet av kort tid. De er likevel ikke nok til å ødelegge den eventyrlige underholdningen spillet byr på.