De ivrigste hadde stått utenfor døra i nærmere halvanna time da de ble åpnet 11.00. Og da strømmet det på med folk, flere hunder i tallet. I løpet av kort tid kan det ha vært mellom 6 og 700 personer, men koret hadde ikke telling.

– Jeg har aldri sett så mye folk her før, og heller ikke så mange biler utenfor, sa en av vaktene ved inngangen. Flere Rbnett var i kontakt med sa at det aldri før hadde vært så mange personer på loppemarkedet i Kleivehallen, og det var enda tidlig lørdag formiddag.

Koret som arrangerer loppemarkedet tar imot lopper hele året, og har de siste dagen fått organisert de i hallen, med et visst system for inndeling i ulike kategorier. De mest spesielle gjenstanden blir auksjonert bort. For den som ikke rakk innom lørdag, eller vil handle mer, åpner dørene på nytt søndag fra tolv til tre.

– Vi priser produktene på gefylen, og prøver å være rimelig. Det viktigste er at folk er fornøyde, sier Hilde Husby i arrangementskomiteen. Nytt av året er ny betalingsløsning, der man betaler alle varene samtidig ved utgangen. Det ble godt tatt imot av både funksjonærer og de handlene.

– Alle i koret baker to kaker hver, så i kiosken er det godt utvalg av kaffe, kaker og mat. Alle i bygda kommer innom, og det er folk her fra Tomrefjord til Trondheim. Det er veldig kjekt å se så mye folk her, sier Husby.

En av dem som var tidlig ute var Ida Rystad fra Storlandet. Hun kom til loppemarked i Kleivehallen for første gang, etter å ha lest annonse i avisa.

– Det er spennende. Jeg leter etter gamle ting, og er ikke på utkikk etter noe spesielt i utgangspunktet, fortalte hun på veg inn i lokalet.