Første sjukehusprat med ordførerne

- Har behov for å gå gjennom situasjonen i ro og fred.

Møter ordførerne: Direktør Dag Hårstad møter i dag ordførerne i Molde og Kristiansund for å gå gjennom situasjonen etter vedtakene om å bygge fellessjukehus på Hjelset. Foto: Erik Birkeland  Foto: Erik Birkeland

Nyheter

Hvordan blir det når dagens to sjukehus i Molde og Kristiansund skal legges ned? Administrerende direktør Dag Hårstad i Helse Møre og Romsdal skal i dag møte ordfører Torgeir Dahl i Molde og ordfører Per Kristian Øyen i Kristiansund.

I dag skal direktør Dag Hårstad sammen med sine nærmeste medarbeidere til Molde for å møte ordfører Torgeir Dahl. Etter Molde-besøket reiser direktør Hårstad til Kristiansund for å ha møte med ordfører Per Kristian Øyen.

– Hva skal dere snakke om?

– Jeg har behov for å bli kjent med organisasjonen og med aktørene. I den forbindelse har jeg behov for å treffe ordførerne i de to byene. Molde skal være vertskommune for det nye sjukehuset. Og begge byene er i en situasjon der dagens to sjukehus, Molde sjukehus og Kristiansund sykehus, skal legges ned. Vi har behov for å gå gjennom situasjonen i fred og ro etter vedtakene som er fattet, forteller Dag Hårstad til Romsdals Budstikke.