Bli med inn i «reptilstua»

Mor Eirin Salseggen satte ned foten da Johanne (snart 14) tryglet om å få seg slange. Til slutt gikk Eirin med på firbeinte reptiler. Nå er også mor hekta på to snertne gekkoer og ei glupsk perlefirfisle, som bor luksuriøst i et spesial- ombygd vitrineskap midt i stua.

Reptilglede for mor og datter: Eirin Salseggen (47) og dattera Johanne (snart 14) fryder seg over å ha gekkoer som kjæledyr. Den gule gekkoen Tannløs har allerede rukket å gjøre Gekko gravid, så i februar blir det en eller to gekkoer til. 

De ordner seg stort sett sjøl. Veldig lite arbeid og veldig kjekt å følge med i dagliglivene deres

Eirin Salseggen
Nyheter

Det er tirsdag kveld og det striregner ute. Riktig så ufyselig og hustrig. Men inne i stua til Eirin Salseggen er det godt og varmt, en perfekt temperatur for både reptiler og mennesker. Vi befinner oss i Boråsvegen 22, der Eirin bor sammen med døtrene Johanne og Ylva. Samt gekkoene Tannløs og Gekko - og en svært sulten perlefirfisle ved navn Ferdinand. De fargerike reptilene har det som plommen i egget i et godt, gammeldags vitrineskap, der gekkoene har de to øverste etasjene, mens Ferdinand regjerer i de to nederste etasjene.