Lurte på trafikk, støy, parkering og fotballbane:

Sjukehusnabo : – Vi er selvsagt positive til det som skal komme

– Vi bor ved et kjempestort anleggsområde og forholder oss til det. Det trigger oss at det går så fort framover, sier en av sjukehusnaboene på Hjelset etter infomøtet om anleggstrafikk, støy, parkering, elvesti og fotballbane.

FÅR ROS: Heidi Nilsen, prosjektstyreleder, og prosjektdirektør Knut Ragnar Heimdal ledet infomøtet og får ros fra Rannveig Sollid for klar og tydelig tale og temaer naboene er interessert i.   Foto: HMR

Nyheter

Flere titalls innbyggere fra området rundt det kommende akuttsjukehuset på Hjelset møtte til infomøte om byggearbeidene. Møtet ble holdt i kantina på Skjevik ungdomsskole tirsdag kveld. Der deltok både prosjektdirektør for SNR, Knut Ragnar Heimdal, og leder i prosjektstyret for SNR, Heidi Nilsen.