Elevene står bak Verdensdagen for psykisk helse på Hustadvika vgs

– Man kan være verdens sterkeste mann eller verdens smarteste elev og fortsatt ha det tøft

Hustadvika-elever minner om at mange kan slite også etter koronaen. Helsesykepleierne på skolen forteller at antall henvendelser gått litt ned – men problemstillingene er de samme.

Engasjert for psykisk helse: Erlend Amundsen Lindseth (17, f.v.), Cecilia Lövström (17), elevrådsnestleder Abdirahman Mohaamed Abdi (17), elevrådsleder Reidar Heilevang (18) og Sara Nordstrand (16) arrangerte markeringen av Verdensdagen for psykisk helse.  Foto: Rigmor Sjaastad Hagen

Nyheter

– Man kan være verdens sterkeste mann eller verdens smarteste elev og fortsatt ha det tøft. Å slite psykisk synes ikke på utsida. Vi ønsker å bidra til at det blir lettere å snakke om det som er vondt og vanskelig, sier elevrådsleder Reidar Heilevang (18), tredjeårselev på Hustadvika videregående skole.