Tok opp mulige ungdomsboliger i Fabrikkvegen:

– Neppe god sosial boligpolitikk med en for homogen gruppe på et lite område

Blokkene i Fabrikkvegen har vært lite brukt siden Molde kommune kjøpte dem i 2013. Arbeidet med en helhetlig regulering for området starter opp til neste år. Da er kommunen åpen for å selge, opplyser ordføreren.

Kan bli delt opp og solgt? Våren 2022 igangsettes en ny regulering av hele Fabrikkvegen-området. – Når det er på plass, kan kommunen legge området ut til salgs, gjerne med en avtale om tildelingsrett eller tilvisningsavtaler som kan sikre prioriterte grupper, opplyser ordføreren. I 2017 fikk byggene i Fabrikkvegen 2, 4 og 6 satt en takst på 26,8 mill. kroner.   Foto: Sigrun Lossius Meisingset

Nyheter

Med utgangspunkt i hvordan skape flere små leiligheter for ungdom sentralt i Molde, ville SV i kommunestyret vite status for kommunens eiendom i Fabrikkvegen 4-6-8.