Et kompetansesenter for fotball

IMPONERTE: Det norske landslaget imponerte tidvis mot Montenegro. Etter kampen var det mange som snakket om Marcus Holmgren Pedersen. Alle som følger MFK vet hva han er god for. Her er han sammen med Martin Ødegaard og de tidligere lagkameratene Fredrik Aursnes og Stian Gregersen.   Foto: NTB

Nyheter

Endelig er det artig å se på det norske herrelandslaget i fotball igjen. Oppturen for norsk landslagsfotball skjer på et gunstig tidspunkt. Montenegro ble slått 2-0 foran et fullsatt Ullevaal. Her til lands er «bølgen» et godt bevis på at folk er fornøyd. Mandag gikk den rundt nasjonalarenaen. Tv-titterne kunne slå av skjermen i trygg forvisning om at en VM-plass faktisk er innen rekkevidde. Hjemmekampen mot Latvia i november ble utsolgt i løpet av tre timer.