I full fart mot reising av fellessjukehuset

Nå er det støpt golv i energisentralen. Og mandag starter kontrakten om å reise råbygget til selve akuttsjukehuset, der Hent AS begynner med å forberede støpestarten.

BEGYNNER MED KJØKKENGOLVET: Hent AS starter mandag med å forberede første støp på akuttsjukehuset i november. – Betongarbeidene skal starte sør på tomta, sier anleggsleder Jim Monsen. Det betyr at første støp vil skje i gropa til venstre for den grønne krana, der de kvite sekkene ligger. Dette blir golvet i bygget for sentralkjøkken og korttidspost.   Foto: Marit Heiene

Nyheter

Lastebiler brummer, pælemaskiner borer, gravemaskiner skufler jord og kranbiler løfter brakker. Mot himmelen rager kranene, på bakken myldrer arbeidsfolkene, i gule eller røde jakker, med hjelm på hodet og vernesko på beina.