Smitteutbruddet i hjemmetjenesten i Molde: Trolig ikke aktuelt å omplassere uvaksinerte medarbeidere

50 personer er testet – mange av dem flere ganger.

KREVER HELLER BRUK AV MUNNBIND: – Molde kommune opplever det som et langt mer inngripende tiltak å omplassere medarbeidere, enn påbud om bruk av munnbind og hansker, sier Marit Teigen Hauge, assisterende kommuneoverlege i Molde.   Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

Smitteutbruddet i hjemmetjenesten i Molde har nå vokst til totalt åtte smittede. Dette inkluderer en ikke-vaksinert medarbeider med boligadresse i en nabokommune. De sju andre; fem brukere, en nærkontakt og en ansatt, er alle fullvaksinerte, og har boligadresse i Molde. Ifølge assisterende kommuneoverlege i Molde, Marit Teigen Hauge, ble de fullvaksinert i perioden fra april til juli. Likevel ble de altså smittet.