Advokatmiljøet om tingrett-avtalen: – Nest beste løsning, men veldig viktig for framtida

– Vi håpet i det lengste på at tingretten skulle bestå, men når det ikke ble slik, er vi glade for at det er en så langsiktig kontakt. Det gir forutsigbarhet og hjelper på rekrutteringen, sier advokat Erik Wold.

Får nye lokaler: Det har vært usikkerhet rundt både lokalene og strukturen til domstolen i Molde i over et tiår. – Nå er vi i alle fall sikret en forutsigbarhet, sier f. v. Erik Wold hos advokatene Wold & Co AS, sorenskriver Svein Eikrem ved rettssted Molde under Møre og Romsdal tingrett, Øyvind Hasselø Meisingset hos Advokatfirmaet Øverbø Gjørtz AS og Sverre Larhammer hos Larhammer Aarseth Advokatfirma AS.  Foto: Sigrun Lossius Meisingset

Nyheter

– Driften av tingretten på Fylkeshuset har allerede et godt rykte blant norske advokater, så vi er godt fornøyde med å bli værende her i nye og bedre lokaler, sier representanter fra tre av byens advokatfirma om at Domstoladministrasjonen og huseier Fylkeshuset AS har inngått leieavtale for 20 år.