Rampestreken kan nå over 70.000 turgåere

Har du sett bilder tatt fra Rampestreken? Da er du ikke alene. Hittil i sommer har 66.000 gått stien opp mot Rampestreken. Sluttallet kommer til å passere 70.000. Nå ligger det planer om å utbedre stien til Nesaksla for nærmere fem millioner kroner. 

STIEN TIL RAMPESTREKEN SKAL FORBEDRES: Stien opp mot Nesaksla er den mest trafikkerte turstien på Åndalsnes. Til nå har flere enn 66.000 personer gått stien opp mot Rampestreken. Arnstein Salthammer Eide (t.v.) og daglig leder Ivar Brennhovd ved Norsk Tindesenter har planene klare for hvordan stien kan utbedres de kommende åra.   Foto: Richard Nergaard

Nyheter

Stien fra Risen på Åndalsnes opp til Rampestreken og Nesaksla har vært turmål for mange denne sommeren. Daglig leder Ivar Brennhovd ved Tindesenteret har oversikt over hvor mange turgåere som har gått stien.