Strømbrudd i Hustadvika - måtte reparere ved nettstasjon Bakkeli

Strømbrudd mellom Bud og Hustad torsdag. De siste tre av 405 berørte kunder fikk strømmen tilbake kl. 13.36.

STRØMBRUDD: Det er et pågående strømbrudd mellom i Hustadvika kommune.  Foto: Skjermbilde Istad Nett

Nyheter

Istad Nett meldte om strømbruddet via Twitter torsdag formiddag. Strømbruddet skjedde cirka klokka 10.30, og feilsøking ble satt i gang. Ifølge Istad Nett sin oversikt var 405 kunder berørt da strømbruddet skjedde.

Istad Nett opplyste klokka 12 at strømmen var tilbake mellom Bud og Hustad. Unntaket var kunder tilkoblet nettstasjon Bakkeli, hvor det måtte utføres reparasjon. Ifølge selskapets nettsider var da tre kunder fortsatt berørt.

Kl. 15.15 torsdag meldte Istad nett at de siste 3 kundene fikk tilbake strømmen kl.13:36 etter feilen mellom Bud og Hustad.