Trenger ny veg til nytt sjukehus står ferdig

Farten må opp for å bygge ny veg fra Astad i Gjemnes til Bjerkeset, mener samferdselspolitiker Randi Walderhaug Frisvoll (KrF). - Når det nye sjukehuset på Hjelset tas i bruk, må ny E39 utenom Batnfjordsøra stå ferdig, mener hun.

– Når det nye sjukehuset på Hjelset tas i bruk, må ny veg fra Astad til Bjerkeset i Gjemnes også være ferdig bygget, sier fylkespolitiker Randi Walderhaug Frisvoll (KrF).   Foto: RICHARD NERGAARD

Nyheter

– Det haster med å få bygget ny E39 på strekninga Astad til Bjerkeset i Gjemnes. Samferdselsdepartementet og Statens vegvesen må lytte til hva fylkestinget og fylkesutvalget sier, og som har tilslutning i folket, om at det må bygges ny E39 i første seksårsperiode, som går fra 2022 til 2027, sier Randi Walderhaug Frisvoll til Romsdals Budstikke.