Ingen regjering finner penger til Møreaksen, mener Frank Sve (Frp)

– Hestehandel er utelukket

Uansett om det blir borgerlig eller rødgrønn regjering etter stortingsvalget, kommer det ikke penger i statsbudsjettet til å bygge Møreaksen, mener Frank Sve. - Ingen regjering vil få flertall for Møreaksen de neste fire åra, sier Sve.

Vil blokkere Møreaksen: – Det skulle tatt seg ut om partileder Sylvi Listhaug gikk med på å bruke penger til Møreaksen, mot innbyggernes vilje, sier stortingskandidat Frank Sve (Frp).   Foto: RICHARD NERGAARD

Nyheter

– Det er exit Møreaksen. Skulle Erna Solberg få regjeringsmakt etter valget, vil vi i Fremskrittspartiet blokkere for penger til Møreaksen. Blir det rødgrønn regjering med Jonas Gahr Søre som statsminister, hjelper det ikke at Ap og Sp er for Møreaksen, for SV vi stemme mot å bevilge penger til Møreaksen. Dermed er det teoretisk umulig for ei regjering å finne penger til Møreaksen. Det er realitetene, sier stortingskandidat Frank Sve til Romsdals Budstikke.