På Nesaksla – med chinos og hvite småsko (!)

Vi ble med til Nesaksla i Raumas nye turistattraksjon, Romsdalsgondolen, og møtte både seilbåtbeboere – en av dem med høydeskrekk – og lokalbefolkning som lengter etter å ta seg en utepils på restauranten.

PÅ GONDOLTUR: Stas med utsikt over Åndalsnes, fjellene og stedet der Kompani Lauritzen spilles inn. Gondolen åpnet fredag 28. mai, og åpningshelga var det fullt trøkk. Mandag fortsatte med godt besøk.  Foto: RIGMOR SJAASTAD HAGEN

Nyheter

Det er noen dager siden åpning av Romsdalsgondolen, og Budstikkas utsendte står sammen med en gjeng tilreisende og lokale som skal opp til Nesaksla med den nye taubanen. Tåka har ligget tjukk hele morgenen, men nå er den i ferd med å sprekke opp. Like etter klokka 11 er det blitt skyfritt, og vi skuer Nesaksla drøyt 700 meter over oss.