– Vi vil bidra i utviklingen av Tusten

Sparebanken Møre støtter arbeidet med å gjøre Tusten til et helårsanlegg. 500 tusen kroner er årets gave. Og mer kan det bli i framtiden.

TI TUSEN ER MÅLET: – Vi er godt fornøyde med oppstartsåret og åtte tusen solgte billetter. I år er målet ti tusen besøkende, sier park- og anleggssjef Lars Tore Lien i Tusten skiheiser.   Foto: Hugo Tingvoll

Nyheter

TUSTEN: – Kanskje 20 millioner, sier Oskar Dag Sylte når han blir spurt om hvor mye han og Eirik Berg har bidratt med i Tusten siden den spede begynnelse i 1973. Så godt fornøyd er Sparebanken Møre med «Tusten-kameratenes» innsats at de søndag stakk innom med en gavesjekk på en halv million. Banken vektlegger solid og langvarig innsats med å gjøre Molde til en bedre by både for fastboende og tilreisende.