«Slang» seg med læreren til skolen

To slanger hospiterte på Midsund skule: – Bare de ikke roter seg ned i avløpet er det greit for meg, sa rektor Stian Løken på Midsund skule, da lærer Ingunn Røberg hadde med seg slangene Lilo og Stich i klasserommet.

Fredelig kvelerslange på skolebesøk: Tiendeklassingen Jonas Torgersen er rolig som skjæra på tunet når han som førstemann i klassen tar sjansen på nærkontakt med slangen Lilo, som eies av lærer Ingunn Røberg.   Foto: Eirik Heen

Nyheter

Det går nok mest i hageslanger i våre trakter i disse strålende sommertider, men for Ingunn Røberg (55) er det annerledes. Hun elsker dyr, inkludert reptiler. Torsdag «snake» de to slangene Lilo og Stitch seg med på skolen. Der har de også vært tidligere, for omtrent samtlige av elevene på Midsund skule har hilst på de to gule og kule slangene. Som ikke er giftige, bedyrer Ingunn. Kongepyton er en kvelerslange, om det skulle berolige noen.