Romsdalsgondolen blir trekkplasteret for reiselivet i Romsdalen, mener hovedinvestoren

– Gondolen er mer enn penger

Romsdalsgondolen handler om mer enn millionene som er investert, sier Bernt Østhus i hovedinvestoren Longship. – Gondolen blir trekkplasteret som får mange til å ville besøke Åndalsnes og regionen. Mange vil merke ringvirkningene, sier Østhus til Romsdals Budstikke.

Trekkplasteret: - Romsdalsgondolen blir trekkplasteret som gir folk en ekstra grunn til å legge turen til Åndalsnes. Hele reiselivsnæringa i Romsdal vil merke positive ringvirkninger av satsingen på Åndalsnes, sier Bernt Østhus i investeringsselskapet Longship som er hovedinvestor for gondolen. På bildet er Østhus sammen med varaordfører Magnhild Vik i Rauma.   Foto: RICHARD NERGAARD

Nyheter

ÅNDALSNES: Koronatida har vært både til besvær og hjelp for arbeidet med å bygge Romsdalsgondolen. Styreleder Bernt Østhus i investorselskapet Longship, som eier selskapene The Norwegian Travel Company og derigjennom selskapene Romsdalsgondolen AS og Romsdalen AS, er svært fornøyd med det han ser når han besøker gondolanlegget på Åndalsnes på åpningsdagen. Østhus er overbevist om at satsingen på gondolen er riktig, og at gondolen vil gi positive ringvirkninger for reiselivsnæringa i Rauma og i hele Romsdal.