– Det var et lykketreff at vi flyttet hit til Bolsønes

For ett år siden flyttet Molde Bil AS og Molde Bilsalg AS fra Årødalen til Verftsgata. Her satses det stort på et lokalt alternativ for utleie av biler i alle varianter.

Fra Årødalen til Verftsgata: Molde Bil AS og Molde Bilsalg AS flyttet fra Årødalen og hit til Verftsgata i juni i fjor. Magne Hustad (fra høyre) er ansvarlig for bilutleiebiten, som er i stor vekst. Daglig leder Stian Eikrem Storsveen tar seg av bilsalget, mens Håvard Børre Ellingsgård og Tobias Ekroll også er viktige brikker på laget.  Foto: Eirik Heen

Nyheter

Det enkle er det beste, og definitivt det billigste, for Molde Bil AS og Molde Bilsalg AS. Oppskriften er å ha lavest mulige kostnader, samtidig som man driver sentralt i byen og har hele Norge som marked. Stian Eikrem Storsveen (43 år i dag) er veldig glad for at søsterbedriftene flyttet all virksomhet til Verftsgata, hvor man leier både hall, asfaltert uteareal og brakkerigg av Åndal Maskin AS.