- Ikke ei krone forsvinner ut av fylket

- Helge Orten trenger ikke bekymre seg for at penger til samferdsel skal forsvinne fra Møre og Romsdal til Nord-Norge. Her står prosjekt i kø, og ikke ei krone vil bli flyttet ut av fylket, sier Frank Sve (Frp).

Garanterer at pengene blir i fylket: - Ikke ei krone vil forsvinne ut fra Møre og Romsdal selv om Møreaksen ikke blir bygget, sier Frps Frank Sve.   Foto: privat

Nyheter

MOLDE: - Jeg lurer på hva Helge Orten har fått i seg i det siste når han kan finne på å si at Møre og Romsdal kan miste 20 milliarder kroner hvis ikke Møreaksen blir bygget. Det er fullstendig feil. Vi har samferdselsprosjekt i kø i Møre og Romsdal, prosjekt som venter på å bli løst. Jeg kan forsikre at det ikke forsvinner ei krone ut av Møre og Romsdal selv om lokalvegen til Helge Orten ut på øyene ikke blir bygget, sier Frank Sve (Frp).