Svai Sauna satser på flytende badstue midt i Ålesund sentrum

Badstua blir et helårs tilbud til både fastboende og tilreisende, og skal ligge i havnebassenget utenfor Thon Hotel i Molovegen.

Hopper i det med nytt konsept: Foreløpig byr indre havn kun på kaldtvann. Men snart kommer det en flytende badstu hvor man også kan varme seg. Her hopper de tøffeste i sjøen der den flytende badstua skal ligge. Fra venstre: Silje Viken Skarlund, direktør Thon hotell, Mathias Tvedten, Svai Sauna, Bjørn Sætre, grafiker, Caroline Basberg, Svai Sauna og Benjamin Tvedten, Svai Sauna.   Foto: STAALE WATTØ, Sunnmørsposten

Nyheter

(SMP:) Bak Svai Sauna og prosjektet står badeentusiastene Caroline Basberg og brødrene Benjamin og Mathias Tvedten, som selv har gått inn med egenkapitalen og har samlet et stort lag av medhjelpere.