Nye smittetilfeller i Molde, Hustadvika og Vestnes

Etter ytterligere tilfeller søndag kveld er vi nå oppe i 14 nye tilfeller av koronasmitte i Romsdal-regionen det siste døgnet.
Nyheter

Molde, Hustadvika og Vestnes kommune har alle sendt ut pressemelding om nye tilfeller av koronavirus i løpet av påskeaften og første påskedag.

Ni til sammen i Vestnes

Lørdag kveld meldte kommunen om fire nye smittetilfeller; to fastboende og to i innreisekarantene på VARD sin brakkerigg på Trohaugen. Søndag ble det registrert ytterligere fem tilfeller av koronavirus i Vestnes.


Fire nye smittetilfelle i Vestnes

Gjeld to fastbuande og to tilreisande personar.


De fem er alle nærkontakter av de fastboende som ble meldt smittet lørdag kveld. Smittesporing pågår, og ingen har fått påvist noen av de muterte variantene av viruset, skriver kommunen i ei pressemelding søndag kveld.

Ett nytt i Molde

Den smittede har testet positivt etter å ha kommet hjem fra utenlandsreise. Vedkommende er satt i isolasjon, og to nærkontakter er satt i karantene. De vil bli testet, skriver kommunen.

Kommunen er så langt ikke kjent med om dette dreier seg om en mutert virusvariant eller ikke.

Så langt i år er det registrert 62 tilfeller av koronavirus i Molde.

Teststasjonen på Nøisomhed har vært åpen enkelte av dagene i påska. Til sammen har 135 personer testet seg i løpet av påskehelga.

Ytterligere to i Hustadvika

Sent lørdag kveld meldte kommunen om to nye tilfeller av koronavirus. Søndag kveld var det blitt registrert to til.


Nye smittetilfeller i Hustadvika kommune

Tilfellene har ikke sammenheng med hverandre, opplyser Hustadvika kommune.


Lørdagstilfellene er ikke i sammenheng med hverandre, men de to tilfellene som ble registrert søndag er knyttet til tilfellene fra lørdag.

De to har vært i utlandet, og melder om at de ikke har symptomer. Begge var allerede i karantene og er nå satt i isolasjon. Øvrige familiemedlemmer og nærkontakter er satt i karantene, skriver kommunen.

14 i Romsdal-regionen på ett døgn

Altså er det det siste døgnet blitt registrert 14 nye smittetilfeller i Romsdal-regionen; fordelt på Molde, Hustadvika og Vestnes kommune; henholdsvis en, fire og ni personer med påvist koronasmitte.