Helge Orten (H) tar til motmæle mot kritikk fra Frank Sve (Frp)

- Sve prøver konstant å lage motsetninger

- Frank Sve prøver konstant å lage mosetninger mellom E39 Ålesund og Molde og E136. Faktum er at de to vegprosjektene ikke konkurrerer mot hverandre. Det vet Sve, sier stortingspolitiker Helge Orten.

Tilbakeviser kritikk: Helge Orten mener det er urimelig når Frank Sve legger ansvaret for manglende penger til E136 over på regjeringen, all den tid Frp selv hadde samferdselsministeren i over sju år. Bildet er tatt tidligere.  Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

MOLDE: I et intervju med Romsdals Budstikke før påske sa Frps stortingskandidat Frank Sve at dersom E39 med Møreaksen bygges, blir det ikke ei krone til å utbedre Eksportvegen E136 mellom Vestnes og Dombås. Sve kritiserte også Helge Orten og regjeringen for å ikke ha funnet penger til E136 gjennom Romsdalen.