Koronasmittet om skyld og skam:

– Mange ble sendt i karantene på grunn av meg

Studenten fra Molde følte bare et lett trykk i panna og mistenkte ikke korona. Straks hun mistet smak og lukt, testet hun seg, men «da var det for sent». – Jeg var forberedt på å bli sjuk, men ikke på den mentale belastningen.

EN GRUSOM FØLELSE: – Ganske mange ble sendt i karantene på grunn av meg. Det var en grusom følelse at jeg hadde gått med smitte en uke uten å vite det, sier studenten fra Molde. – Jeg testa meg med en gang jeg fikk symptom jeg forsto kunne være korona, men da var det for seint.   Foto: Bjorn Brunvoll

Et helt natt-team på St. Olavs ble satt i ventekarantene på grunn av meg. Alle har sagt at jeg ikke skal tenke på det, men jeg tenker likevel.

Koronasmittet moldekvinne
Nyheter

Moldekvinna i 20-åra tenkte ikke på korona da hun i slutten av februar begynte å kjenne et svært lett trykk i panna.