David (37) kjører Studebaker (71) som bruksbil

Drosjesjåfør David Hoem (37) har en Studebaker Champion fra 1949 som bruksbil. Åtte-ni måneder i året er den på vegen. – Jeg er ikke av dem som trenger 25 grader og medvind for å bruke veteranbilen, ler David.

Sjekk det gliset: David Hoem er drosjesjåfør av yrke, han er 37 år gammel - og bruksbilen hans er nesten dobbelt så gammel. En 1949-modell Studebaker Champion. Sjekk bakdørene!   Foto: Eirik Heen

Nyheter

I forrige uke var det mildvær, regn og bare veger. I Fjellbruvegen i Molde la vi merke til en meget spesiell bil. C-13177. En Studebaker Champion. Noe slikt har vi aldri sett før. Et kjapt søk på nettet avslørte at David Hoem er eieren. Vi kontaktet 37-åringen, som kan fortelle at bilen vanligvis står på lager i parkeringstunnelen nå for tida. Men er det mildvær og bar asfalt, så får den staselige kjerra ut og lufte seg.