Forventer økt smitte

Rigger seg til massetesting. Bakke ber flere teste seg

Snart kan helseforetaket analysere 20.000 koronaprøver – hver uke. Da overoppfyller de kraftig minister Høies krav om at fem av hundre innbyggere skal kunne testes ukentlig. Toppsjef Bakke vil nå at flere tester seg.

STOR KAPASITET: Mikrobiologen har trappet kraftig opp sin kapasitet til å analysere koronatester. Her er Ragnhild Engan som klargjør prøverør med koronaprøver til analyse ved mikrobiologens laboratorium i Molde. Bildet er tatt tidligere.   Foto: Bjørn Brunvoll

Jeg tror det er bra at vi har den store kapasiteten i fall det blir mer massetesting framover.

Øyvind Bakke
Nyheter

Det er en fredelig smittesituasjon i Møre og Romsdal for tida. Slik beskrev toppsjef Øivind Bakke situasjonen i fylket for styret i helseforetaket på onsdag.