POLITILOGGEN:

Kverulant, passasjer som nektet å betale, skadeverk og feststøy

Politiet har hatt litt av hvert å gjøre fylket rundt lørdag kveld og natt til søndag.
Nyheter

Ørsta sentrum, kl 02.20: En kverulerende 19-åring nektet å oppgi personalia til politiet. Vedkommende ble anmeldt og bortvist fra stedet.

Molde, Hjelset, kl. 02 01: En mann i 30-årene anmeldes for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand. Blodprøve ble tatt, førerkort beslaglagt, og anmeldelse ble foretatt.

Ålesund sentrum kl 00.59: Politiet fikk melding om forstyrrelse av natteroen i form av feststøy fra privat bolig. Ved patruljens ankomst var festen i ferd med å avsluttes. Verten innså at det var altfor mange personer til stede.

Aure, kl. 00.49: To personer var i ferd med å ødelegge gjenstander og utførte skadeverk på en bil. De hadde en skremmende/truende adferd overfor andre personer på stedet. Den ene av dem, en mann i 20-årene, mistenkes for å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand. Blodprøve, førerkortbeslag og anmeldelse.

Kristiansund, Kirkelandet kl. 00.40: En taxifører kom kjørende til politistasjonen i Kristiansund natt til søndag og ba om bistand med en full passasjer som nektet å betale for drosjeturen han hadde hatt.

– Da vi kom ut, gjorde passasjeren opp for seg. Men så skulle han hjem, og der kom han seg ikke inn i sin egen bolig, forteller operasjonsleder Roar Fylling.

– Mannen hadde kodelås på døra si, og husket ikke koden. Så han fikk overnatte hos oss.

Mannen, som er midt i 30-åra og kjent for politiet fra tidligere, fikk dermed sove ut rusen i politiets arrest.

Ålesund sentrum kl 00.12: Patrulje kom over en hendelse der flere personer var involvert i en ordensforstyrrelse. En mann i 20-årene ble bortvist fra sentrum. En annen mann i 20-årene anmeldes for besittelse av narkotika.

Ålesund, Aspøya kl. 22.34: Politiet fikk inn klage på gjentagende feststøy / forstyrrelse av natteroen. Verten ble kontaktet og avsluttet festen på eget initiativ. Ingen pålegg ble gitt.

Molde, kl. 22.28: Politiet fikk klage på gjentagende feststøy fra privat bolig i Årølia. Huseier ble oppringt, og pålagt å dempe seg, noe som ble etterfulgt.

Stranda, kl 21.57: Klage på feststøy og ansamling av mange personer i privat bolig. Patrulje kom i kontakt med huseier som ble pålagt å dempe festen, samt følge de anbefalte nasjonale smittevernreglene. Patruljen talte 12 personer på festen.

Molde, kl. 21 08: Politiet fikk inn melding om en mannsperson som sto på en veranda og ropte og skreik, med en pistollignende gjenstand i hver hånd. Den berusede mannen i 50-årene ble satt i arrest, og sak blir opprettet.