Dette er hotellets 120 år gamle historie - og nå skal det restaureres

– Jeg har jo lyst til å ta vare på det gamle huset, så nå har vi planer om utvendig restaurering, sier Per Stueflotten som er eier av det sagnomsuste hotellet.

Stueflotten hotell har sett sine bedre dager. Det har ikke vært drift der siden 70-tallet, men nå har Lesja kommune fått 400.000 kroner i tilskudd til å pusse opp fasaden på hotellet. – Så får vi se etter hvert hva vi gjør videre, sier eier Per Stueflotten.   Foto: EVY KAVLI

Nyheter

(Åndalsnes Avis:)Det er vel få som kjører Romsdalen ofte, som ikke har fått med seg det høyreiste, ærverdige trehuset på oversida av E136, rett før fylkesgrensa i Lesja kommune. Kanskje ikke alle vet at det en gang var et staselig hotell og at selveste Kong Haakon og kronprins Olav har vært på besøk. Og ikke minst er hotellet stedet der de samme herrer, pluss daværende regjeringen, etablerte Notraship-Norwegian Shipping and Trade Mission, verdens største rederi, 22. april 1940.