– Jeg er skapt for å være på sjøen, ikke for å lage sjømat

Oliver Hole (16) fra Midsund er mer interessert i å fange fisken enn å tilberede den. Torsdag var han og kompisene fra linja naturbruk på kjøkkenvisitt hos kokkeelevene i Elnesvågen. Selvfølgelig med fiskemat på menyen.

FISKEPANNEKAKER: Naturbruk-elevene Oliver Hole fra Midsund (f.h.), Emil Breivik fra Gossen og Håkon Sande Varhol (18) fra Rødalen er mer interessert i å fange fisken enn å tilberede den, men fikk til mye godt på skolekjøkkenet på Toppen torsdag.  Foto: Eirik Heen

Min plan er først og fremst å bli kokk, om det er på restaurant, hotell eller på en institusjon er ikke så nøye. Det å lage god mat som gleder folk er det viktigste.

Andrew Isak
Nyheter

– Det du ser i steikepanne her, er mine spesialkomponerte fiskepannekaker. De inneholder sei, lyr, hyse, melk, krydder og mye annet rart. Ikke vet jeg. Jeg er ikke skapt for å være på kjøkkenet, jeg er skapt for å være på sjøen, sier unge Oliver fra Midsund.