Buksecenteret håper på drift ut året: – Koronaen og kundene avgjør når vi stenger

Johnny Ingemann Olsen (67) har drevet Buksecenteret i 20 år. Slike butikker er det ikke mange igjen av. Han elsker jobben sin, men er nå pensjonist og teller på knappene.

Ut året: Johnny Ingemann Olsen har drevet Buksecenteret siden 2001. Han er nå pensjonist og legger ned i løpet av året  Foto: Eirik Heen

Nyheter

De store endringene som er på gang i Hamnegata berører ikke Johnny Ingemann Olsen og Buksecenteret. Han har uansett leiekontrakt kun ut året, og koronaviruset har vært ekstra utfordrende for den tradisjonsrike herrebutikken. Mange av de faste kundene i den eldre generasjon har uteblitt, og det har naturligvis påvirket omsetningen negativt. Samtidig er innehaveren fortsatt full av glød og han har lyst til å ha butikken åpen så lenge som mulig.