Inviterer til «tuske-tur» på Falkhytta

Blomsterdekoratørane Lisa Nautnes Dale og Åse Magerøy ved Aukra Blomster har fylt parken i sentrum av Falkhytta med små og store hjerter i høve Valentinsdagen og morsdag. – Håper mange tek seg ein «tuske-tur» i parken, oppmodar dei.

- Inviterer til «tuske-tur»: Blomsterdekoratørane Åse Magerøy (til v.) og Lisa Nautnes Dale håper mange vil ta turen til parken dei har pynta sentralt på Falkhytta. – Vi håper mange kjem til å kose seg blant hjerta og ta seg ein «tuske-tur» i løpet av helga, oppmodar Åse Magerøy. 

Nyheter

Aukra: Når morsdag, Valentinsdag og fastelavnssøndag møtast på samme dag, syntes damene ved Aukra Blomster/gartneri det var grunn til å markere. Dermed vart det idemyldring og masse gode tankar, som enda opp i store hjerter av bjørkekvistar sett opp i parken sentralt på Falkhytta, populært kalla «Reiduns Hage».