– Vi på Mørebenken er ekstremt utålmodig etter å få bygget nysjukehuset, sier Helge Orten

– Gravemaskinene må i gang før sommeren

– Det er en ekstrem utålmodighet blant stortingspolitikerne etter å komme i gang med byggingen av det nye sjukehuset på Hjelset. Før sommerferien må gravemaskinene være i gang på byggetomta, sier Helge Orten som leder Mørebenken på Stortinget.

KREVER RASK BYGGESTART: – Det tåles ingen flere utsettelser av byggestarten for det nye sjukehuset. Det er det tverrpolitisk enighet om, sier lederen for Mørebenken på Stortinget, Helge Orten.  Foto: Erik Birkeland

Nyheter

– For oss som ombud for innbyggerne er det viktig å få formidlet til ledelsen i Helse Møre og Romsdal at Sjukehuset Nordmøre og Romsdal må realiseres så raskt som overhodet mulig, sier Helge Orten til Romsdals Budstikke.