Satser i Molde, men foreløpig er kundene helt andre steder

Et nytt firma, Bre Digital – med hovedkontor i Molde, skal selge inn avanserte teknologiske løsninger for å gjøre arbeidet til kundene enklere og mer lønnsomt.

SKAL VOKSE: – Det handler om å kunne se inn i krystallkula for å skjønne hvilke utfordringer morgendagens bedrifter og offentlige etater står overfor, sier daglig leder i nyetablerte Bre Digital, Frode Lillebakk. Han mener stabens tverrfaglige kompetanse vil være en sentral suksessfaktor. F.v.: Oddgeir Tveit, Albert Buer, Trine Witzøe, Sondre Moseid, Frode Lillebakk, Stefan Andersen, Gulam Gaus, Ragnhild Moltubakk, Audun Dyrhaug og Tommy Nordmarken.   Foto: PRIVAT

Nyheter

– Med avansert teknologi bidrar vi til at kunder og brukere får verdifull innsikt om sine produkter i sanntid – i tillegg til prognoser framover, forteller daglig leder Frode Lillebakk.