MDG vil ha politisk dugnad om nye måter å tenke miljø og klimatiltak i Molde

– Vi skal ikke være bilby

Molde skal ikke utvikle seg på bilens premisser, men satse mer på mjuke trafikanter, mener Miljøpartiet De Grønne. Partiet utfordrer ordfører Torgeir Dahl og posisjonen til politisk dugnad om hvordan Molde skal bli mer klima- og miljøvennlig.

Gjenvinning er miljøpolitikk: – Tenker Molde kommune på hvilke byggematerialer som brukes når nye bygg som ny skole i Årølia skal reises? Kan materialene gjenvinnes om 80 år? spør MDG-politiker Knut Iversen Fosseide.   Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

MOLDE: Uttalelsene fra fylkespolitiker og ordfører Torgeir Dahl (H) om at han frykter at klima- og mijøhensyn vil trumfe næringslivets muligheter til utvikling og vekst, har fått Miljøpartiet De Grønne til å reagere.