Grand Hotell Bellevue på Åndalsnes får nye eiere

Det familieeide Grand Hotell Bellevue på Åndalsnes får nye eiere fra 1. januar 2021. Hotellet blir nummer 21 i rekken av Classic Norway-hotell. – Vi har lenge forsøkt å få fotfeste på Åndalsnes innen hotell. Nå skjer det. Dette blir kanonbra, sier kjøpmann Erik Berg i Classic Norway.

Sentrale aktører i eierskiftet av Grand Hotell på Åndalsnes: Fra venstre: Stephen Meinich-Bachelor og Per Roald Raknes i Classic Norway, Pål Ragnar Amundsen i Romsdalen AS, investor Erik Berg, Terje Hatlen-Stokke i Norwegian Travel Company, selgerne av Grand Hotell Bellevue Ivar Åndal, Torill Åndal og Ola Elias Åndal  Foto: Richard Nergaard

Nyheter

Det tradisjonsrike Grand Hotell Bellevue på Åndalsnes fra 1952 skifter eiere. Fra årsskiftet overtar Classic Norway sammen med The Norwegian Travel Company hotellet. Kjøperne eier hotellet 50-50. Selgere er familien Åndal, Ivar og Toril Åndal som sammen med sønnen Ola Elias Åndal har drevet hotellet i mange år. Hotellet har 86 rom.