Aktivitetssenter for Hollywood

Stjernene i «Mission Impossible» har delt aktivt fra Romsdalen på Instagram. Det gir verdifull reklame, særlig for Tindesenteret.

Aktiv: Hayley Atwell ved klatreveggen på Tindesenteret. Her sammen med ekstremsportutøverne Malachi Templeton fra New Zealand og Espen Fadnes fra Molde.  Foto: @WELLHALEY PÅ INSTAGRAM

Nyheter

(Andalsnes-Avis.no) Mens gjengen fra "Mission Impossible" var på besøk i Rauma, fikk de også tid til å se hva kommunen vår har å by på. Særlig skuespillerne Hayley Atwell og Pom Klementieff, som begge har roller i filmen, var aktive med å dele bilder fra hva de gjorde på fritida på Instagram. De har begge to over 1,3 millioner følgere på Instagram, og her har de delt villig vekk bilder fra Rampestreken, på tur opp Nesaksla, og fra klatreveggen på Tindesenteret.