Møte om Langfjordbrua

– Brua skal vel ikke ende i en bergvegg?

– Næringslivet vil ha bru over Langfjorden. Men hvor skal fylkesvegen gå videre? Jeg går ut fra at vegen over brua ikke skal ende i en bergvegg, sier bedriftsleder Jan Erik Nerland.

NYE MULIGHETER: – Næringslivet ønsker Langfjordbrua, men vegen skal vel ikke ende i en bergvegg på begge sider av brua. Hvor skal tilføreselsvegene gå? Ny bru gir nye muligheter til å tenke nye vegtraseer, mener næringslivsleder Jan Erik Nerland (t.v.). Her i prat med Gjemnes-ordfører Knut Sjømæling.   Foto: RICHARD NERGAARD

Nyheter

Kommer man så langt at bruforbindelsen over Langfjorden bygges, må man se på trafikkbildet på et større område. Det mener både næringslivsleder Jan Erik Nerland fra Vistdal og lederen i samferdselsutvalget i fylkeskommunen, Kristin Sørheim.