Politikerne krever åpenhet om fordelinga av sjukehuskronene i regionen:

Midt-Norge lukker, Møre og Romsdal åpner møte med info om inntektsfordeling

Politikerne krever åpenhet rundt saka om fordelinga av sjukehuskronene i Midt-Norge. Helse Midt lukker, mens Helse Møre og Romsdal åpner møte med info om inntektsfordeling – og begrunner med samme veileder.

ÅPNER: Styret i Helse Møre og Romsdal velger å ha åpent møte når de 13. oktober skal få informasjon knyttet til inntektsfordeling blant helseforetakene i Midt-Norge. F.v. nestleder Lodve Solholm, styreleder Ingve Theodorsen, og adm. dir. Øyvind Bakke.   Foto: MARIT HEIENE

Nyheter

Når styret i Helse Midt-Norge møtes torsdag, har de på bordet to engasjerte brev fra politikere i Møre og Romsdal: Ett fra alle ordførerne, og ett fra Siv Katrin Ulla, Ap-representant i fylkestinget i Møre og Romsdal.