Arne Nævra (SV) vil ikke gi Nye Veier jobben med å bygge ny E136 utenom Åndalsnes

– Stopp motorveggalskapen

– Vi kan ikke fortsette med eventyrprosjekt som Møreaksen og bygge fire felts motorveger for 110 kilometer i timen. Nye Veier AS må heller ikke få lov å bygge ny E136 utenom Åndalsnes, sier stortingspolitiker Arne Nævra (SV).

Holder fast på E136 via Åndalsnes: - Sats på å utbedre E136 mellom Ålesund og Dombås via Åndalsnes, sier stortingspolitiker Arne Nævra (t.v.). Ordfører Yvonne Wold (SV) viser til at over halvparten av trafikken til Øran-krysset kommer fra retning Molde. – Ny E136 utenom Åndalsnes må avvises, mener hun.   Foto: RICHARD NERGAARD

Nyheter

ÅNDALSNES: Arne Nævra er kjent for tv-seerne som en av landets fremste naturfotografer. Nå er han stortingsrepresentant for SV, og sitter i samferdselskomiteen. Torsdag ettermiddag besøkte han Rauma, med klar støtte til ordfører Yvonne Wold om å si nei til å la Nye Veier AS få bygge ny E136 utenom Åndalsnes.