– Den forrige fødselen var tøff, men denne gangen gledet jeg meg

Inger Lise Flemmen fra Skåla var i tvil om hun ville gjennomføre en fødsel til. Da hun ble gravid og koronaen kom, tok hun yoga-timer på nett.

Ble mor igjen: Inger Lise Flemmen opplevde forrige fødsel som så smertefull at hun ikke visste om hun ville gjøre det igjen. Men hun fant teknikker som hjalp. Da lille Olai (2 md) kom til verden, var fødselen en positiv opplevelse.  Foto: Rigmor Sjaastad Hagen

Forrige fødsel gikk fort. Jeg ble igangsatt og visste lite om smertelindring og pusteteknikker. Jeg kjente smerten i kroppen i mange år.

Inger Lise Flemmen
Nyheter

Lille Olai (2 md) sover godt i armene til mamma Inger Lise Flemmen (38) fra Skåla. Vi møter dem i Malmefjorden, hos Ingeborg Hjelt Kramprud (35), som Inger Lise bare har møtt på nett fram til nå. Ingeborg har hatt nettyoga og fødselsforberedende øvelser sammen med Inger Lise og flere andre vordende mødre – og fedre de gangene det har vært aktuelt.