Stamina mistenkte urettferdig konkurranse – droppet å gi tilbud

Stamina Helse har levert bedriftshelsetjenester til kommuner i Romsdal i mange år. Men de unnlot å gi tilbud i ny konkurranse, etter inntrykk av at konkurransen ikke ville bli rettferdig.

– Avgjørelsen om ikke å legge inn tilbud er en kombinasjon av to ting: at dette svært arbeidskrevende anbudet kom ut og skulle ferdigstilles i fellesferien; og at lokal konkurrent er eid av kommunene som lyser ut oppdraget, sier Marius F. Øksenvåg. Han er regiondirektør Vest og Nord i Stamina Helse AS.   Foto: Stamina Helse AS

Nyheter

Stamina Helse AS leverer tjenester til 1.200 offentlige og private virksomheter her i fylket, med til sammen mange tusen ansatte. Blant kundene er fylkeskommunen og flere kommuner, blant andre Molde, Aukra og Rauma.