Arbeiderpartiet i Molde gir opp stortingsplass. Hvem får topplassen? 

Kjølmoen vil på tinget 

De siste 32 åra har Molde hatt stortingsrepresentant fra Arbeiderpartiet. Neste høst har ikke Molde kandidat til de to øverste plassene. Fylkesleder Per Vidar Kjølmoen (47) fra Rauma ønsker stortingsplass. 

Fylkesutvalget stemte 8-5 for å bygge Nordøyvegen Per Vidar Kjølmoen (Ap)   Foto: Bjørn Brunvoll

Nyheter

MOLDE: Hvem satser Arbeiderpartiet i Møre og Romsdal på som toppnavn til stortingsvalget neste høst? Nominasjonskampen om å få en av de to øverste plassene på Ap-lista virker helt åpen etter at Fredric Holen Bjørdal fra Ørsta kunngjorde at han ikke stiller til valg neste høst. Fra før har partiets førstekandidat, Else-May Norderhus, blitt utnevnt til ny fylkesmann for Møre og Romsdal. Hun tiltrer stillingen etter valget neste høst.