Storstyr for ei cola

Rampekiosken ved foten av Nebba har blitt et stridstema. – Vi har ikke gjort noe galt, fått ja fra grunneieren, og så blir det så mye styr for en brusautomat på 1,5 kvadratmeter. Det føles helt forferdelig, sier studentene Ludvig Aarø Scarfi og Bendik Flåten.

– Folket gir oss applaus for å ha satt opp salgsautomaten, men kommunen liker ikke plasseringa og har gitt oss streng beskjed om at brusautomaten må fjernes fra tomta øyeblikkelig, sier Bendik Flåten og Ludvig Aarø Scarfi.   Foto: RICHARD NERGAARD

Nyheter

ÅNDALSNES: I to måneder har de to åndalsnesingene Bendik Flåten (20) og Ludvig Aarø Scarfi (20) jobbet for å lage sin egen bedrift. Mellom 40.000 og 50.000 kroner har gått med før automaten som har fått navnet «Rampekiosken» kom opp. Fredag 31. juli var første dag automaten var i drift.